Actie

Wie jarig is trakteert!

🥳 Laat ik eens gek doen! Omdat ik in augustus jarig ben heb ik de hele maand augustus een leuke aanbieding! Een kennismakingsbehandeling voor …. €15,00 !!! Een mooie gelegenheid om nu eindelijk die afspraak eens te maken om het eens te proberen, voor een heerlijke relax voetenmassage of om iets aan die vervelende klacht te laten doen waar je nu al zo lang mee rond loopt….. 🤩 En alsof dit nog niet gek genoeg is: wanneer je na een kennismakingsbehandeling een nieuwe afspraak maakt, krijg je op die afspraak nog eens € 15,00 KORTING. Ik lijk wel jarig! 😂

Let op: de afspraak dient vóór 31 augustus 2021 gemaakt te worden om voor deze prijs in aanmerking te komen. Omdat ik rekening wil houden met eventuele vakanties, kan de afspraak wel pas later plaatsvinden dan in augustus.

Strippenkaart

 
Een kaart voor 10 behandelingen á 1 uur kost € 495,00 (normaal betaal je bij 10 losse behandelingen € 550,00)
Een kaart voor 5 behandelingen á 1 uur kost € 261,25 (normaal betaal je bij 5 losse behandelingen € 275,00)
Een kaart voor 3 behandelingen á 1 uur kost € 156,75 (normaal betaal je bij 3 losse behandelingen € 165,00)


De voorwaarden:
de strippenkaart wordt bij aankoop in zijn geheel vooraf betaalt
de strippenkaart wordt binnen een jaar opgebruikt (52 weken)

Volg jij mij al op Facebook? Bij 200 volgers verloot ik een gratis behandeling! Wanneer je daar voor mee wilt loten, like dan mijn Facebookpagina, en tagg in een bericht op mijn pagina iemand die jij een gratis behandeling gunt. Dan loot jij mee én degene die je hebt getagged.