Over mij

Mijn naam is Karin Nederlof. Ik ben geboren in 1959. Ik riep jaren dat ik nooit meer naar school ga. Ik heb genoeg geleerd, vond ik wel. Oké, een cursus hier of daar, of een workshop… maar weer jaren naar school…. Nee!

Toen ik 55 werd kreeg ik van mijn zus een cadeaubon voor een metamorfose massage. Wat een verwennerij! Wat voelde ik me daar goed bij. Het hielp me ook zo goed bij mijn Burn-Out n.a.v. het verliezen van mijn baan (voor de 2e keer wegens een reorganisatie) en mijn overgangsklachten.

Naar verloop van een aantal maanden de metamorfose te hebben ondergaan, bedacht ik me dat ik dat toch zelf ook moest kunnen leren. Zó moeilijk leek het niet. En dan kon ik hier andere mensen ook blij mee maken.

Informatie ingewonnen en het bleek een cursus van een aantal dagen te zijn. Nou! Doen dus!

De cursus was ontzettend leuk en ik kon al snel mijn familie en vrienden blij maken met een metamorfosemassage.

Maar ja…… dat ging op den duur toch wel een beetje vervelen…… eigenlijk moest ik er nog wat bij gaan doen, zodat er afgewisseld kon worden.

Voetreflextherapie! Dát is leuk! Volgende week is er open dag bij de School voor Voetreflextherapie in Alkmaar. Daar maar eens gaan kijken…..

Nou, het gevolg is dat ik nu mijn eigen praktijk heb! Hoe mooi is dat!

Ik vind het geweldig om mensen te helpen zichzelf te genezen!

Elke werkdag is een feest!

Kan ik jou ergens mee helpen?

Sinds 2024 ben ik gespecialiseerd in Oncoreflex® :
Voetreflextherapie voor-, tijdens- en na behandelingen tegen kanker. 

Ik ben aangesloten bij branchevereniging CAT ( Collectief Alternatief Therapeuten) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Mijn opleiding voldoet aan de eisen van CAT.
Jaarlijkse bij-/nascholing is verplicht.

Geverifieerd door MonsterInsights