Voor bedrijven

De bronafbeelding bekijken

Een tevreden werknemer is goud waard!

Wanneer een werknemer plezier heeft in zijn/haar werk, doet hij dat werk goed en krijgt daar een beloning in de vorm van salaris voor. Er zijn tal van manieren om personeel extra te belonen en dat gebeurt meestal achteraf. Er zijn ook manieren om uw medewerkers vooraf te belonen, waardoor zij relaxter aan het werk gaan en daardoor (nog) beter gaan presteren en dat dan ook zien als beloning. Bovendien werkt het preventief tegen ziekteverzuim. Ik heb het hier over een voetreflexmassage of bij klachten een voetreflextherapie. En dat bij u op de werkplek of een andere ruimte binnen uw bedrijf! Gun uzelf en uw medewerkers deze beloning!

Denk bijvoorbeeld aan 1 vrijdag in de week/maand dat ik bij u langskom op het bedrijf om uw werknemers een korte voetreflexmassage te geven. Zij gaan hierdoor relaxter aan het werk, relaxter het weekend in én ze zullen u als werkgever waarderen om deze geste.
Natuurlijk zijn andere vormen van bij u langs komen op de werkplek ook bespreekbaar! Voor elke wens van u, maken we een passende aanbieding.

Voetreflexmassage, dan gaat je energie weer stromen!

Ik kom graag met u in gesprek om meer informatie te verstrekken.

Geverifieerd door MonsterInsights