Bereikbaarheid

Karin-Care
Karin Nederlof

Hooispaad 10
1511 JT Oostzaan

tel: 06-5583 5684
e-mail: info@karin-care.nl

   Wanneer je slecht ter been bent, e/o geen trappen kunt lopen, kan ik ook bij jou thuis een behandeling geven. Eventuele reiskosten in overleg.

  Afzeggen of verzetten van een afspraak

  Als je verhinderd bent, is het prettig als je dat zo snel mogelijk telefonisch doorgeeft. Je kunt zonder problemen kosteloos je afspraak afzeggen of verzetten: tot een werkdag van 24 uur voor je afspraak. Als je minder dan een werkdag van 24 uur van te voren afbelt, wordt het volledige tarief in rekening gebracht, ik vertrouw op je begrip hiervoor. Bij plotselinge ziekte wordt de behandeling alleen dán niet in rekening gebracht, wanneer er binnen een maand een nieuwe afspraak wordt gemaakt voor een behandeling.
  Zorgverzekeraars vergoeden alleen als een behandeling heeft plaatsgevonden. Je kunt afspraken per telefoon (eventueel inspreken) afzeggen.

  Hoe kun je de praktijk bereiken?

  Je kunt bellen naar 06 5583 5684. Er is altijd een voicemail, waarop je een boodschap kunt inspreken, ik bel je dan zo snel mogelijk terug. In de middagen ben ik doorgaans beter bereikbaar dan in de ochtenden. 

  Sinds 2021 heeft Karin-Care een samenwerkingsverband met De Hartelijke Voet in Heerhugowaard. Bij De Hartelijke Voet is het mogelijk om verschillende voetenbehandelingen te boeken. Hierbij kun je voor de behandeling op sommige dagen ook voor mij kiezen als behandelaar.