Bereikbaarheid

Karin-Care
Karin Nederlof

Hooispaad 10
1511 JT Oostzaan

tel: 06-5583 5684
e-mail: info@karin-care.nl

De praktijk is op de 1e verdieping en er is geen (trap)lift aanwezig. Wanneer je slecht ter been bent, e/o geen trappen kunt lopen, kan ik ook bij jou thuis een behandeling geven. (Eventuele reiskosten € 0.23 per km.)

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Helaas is er geen wachtruimte aanwezig, dus kom op de afgesproken tijd. 

Openingstijden: ma-vrij van 09.00 – 17.00 uur. Buiten deze tijden bij uitzondering.

Afzeggen of verzetten van een afspraak

Als je verhinderd bent, is het prettig als je dat zo snel mogelijk telefonisch doorgeeft. Je kunt zonder problemen kosteloos je afspraak afzeggen of verzetten: tot een werkdag van 24 uur voor je afspraak. Als je minder dan een werkdag van 24 uur van te voren afbelt, wordt het volledige tarief in rekening gebracht, ik vertrouw op je begrip hiervoor. Bij plotselinge ziekte wordt de behandeling alleen dán niet in rekening gebracht, wanneer er binnen een maand een nieuwe afspraak wordt gemaakt voor een behandeling.
Zorgverzekeraars vergoeden alleen als een behandeling heeft plaatsgevonden. Je kunt afspraken per telefoon (eventueel inspreken), WhatsApp of email afzeggen.

Hoe kun je de praktijk bereiken?

Je kunt bellen naar 06 5583 5684. Er is altijd een voicemail, waarop je een boodschap kunt inspreken, je word dan zo snel mogelijk teruggebeld. In de middagen ben ik doorgaans beter bereikbaar dan in de ochtenden.
Je kunt ook WhatsAppen , Sms’en of e-mailen. 

 

 

 

Geverifieerd door MonsterInsights