De mogelijkheden


Bij je eerste afspraak houden we een (gratis) intake gesprek waardoor ik meer inzicht krijg in de (hoofd)klacht. Wanneer dit duidelijk is ga ik in overleg met jou een behandelplan opstellen. Je hoeft dus niet zelf voor een behandeling te kiezen.
Er kan dan 1 van de onderstaande behandelsessies uit voortkomen.

Voetreflexmassage, de behandeling

Anti stress behandeling/ ontspanningsmassage op de voeten:
Spreekt voor zich. Om jezelf eens lekker te verwennen, of om tot rust te komen.  De meeste behandelingen beginnen met deze behandeling. Dit is voor mij een mooie manier om jou te leren kennen, welke punten zijn gevoelig en welke niet? Wanneer blijkt dat je zogenaamde “stress” punten (nogal) gevoelig zijn, zullen we deze behandeling vaker doen zodat je eerst in balans bent. Dan werken alle andere behandelingen optimaler. Deze massage vindt plaats op de voeten én de onderbenen. Het is dus handig om iets aan te trekken waarbij je de onderbenen gemakkelijk bloot kunt maken.

Orgaanbehandeling:
Een orgaanbehandeling is één van de behandelingen waarvoor gekozen kan worden. Dit is afhankelijk van je klacht(en) Het is weer een behandeling op de voeten en onderbenen.

Oppervlakkige klacht behandeling:
Deze behandeling is ook één van de massages waarvoor ik kan kiezen bij de klacht(en) die je hebt. Bij klachten van specifieke aard: spieren, pezen, gewrichten, huid etc. en bij blessures. Ook dit is een massage op de voeten en onderbenen.

Oncoreflex® behandelingen
Deze behandelingen zijn speciaal voor mensen voor/tijdens/na behandelingen tegen kanker.

Meridiaan behandeling:
Voor deze behandeling zal ik kiezen als blijkt dat je meerdere klachten op de lijn van een meridiaan (energiebaan) hebt. De massage is wederom op de voeten en onderbenen.

Lymfedrainage op de voeten:
De lymfeklieren zijn de afvalvervoerders in ons lichaam.
Bij vocht vasthouden/ oedeemvorming (lymfe-oedeem) in het lichaam.
Bij onrustige benen/ etalagebenen kan dit ook helpen. Tevens kunnen mensen met de ziekte van Lyme hier baat bij hebben.

Metamorfosemassage:
Bij psychische klachten, stress, angst, onrust, slaapproblemen, burn-out, overgangsklachten, Fibromyalgie etc. etc.

Hormoonbehandeling:
Bij alle hormonale klachten waaronder: overgangsklachten, burn-out, ziekte van Addison, Cushing syndroom, Amenorroe, ADHD, Diabetes Mellitus, Fibromyalgie, PCOS, etc.

Access Bars ® behandeling:
De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die corresponderen met verschillende energiebanen, waarin je gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen gedurende het leven, die je belangrijk achtte.
Zie de Bars ® als de harde schijf van je computer. Het nalopen van de Bars verwijderd bestanden en programma’s zodat ze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op de toekomst. Als je Bars ® laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt.
Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten!

Dorn Therapie:
De basis van de Dorn therapie is altijd de correctie van het beenlengteverschil!
Bijna iedereen heeft beenlengteverschil. De benen zijn wel even lang, alleen is er meer ruimte in het heupgewricht bij het been dat langer lijkt. Bi uitzondering is het beenlengteverschil ontstaan door een operatie, of een geboorteprobleem. De benen zijn de steunpilaren van het bekken. Als de benen ongelijk van lengte zijn, staat ook het bekken scheef. Bekkenscheefstand! Dit probleem moet verholpen worden voordat het voor problemen gaat zorgen. Het leidt vaak tot vele chronische problemen zoals scoliose, lage rugklachten, heupklachten, knieklachten, voetproblemen, verzakkingen, darm- en blaasproblemen en nekklachten.

Meestal krijg je dan te horen: je been is te kort, doe maar een verhoging onder je schoen. Echter dit stabiliseert de bekkenscheefstand, die later tot enorme heup en lage rugklachten kan leiden. Het lange been moet korter gemaakt worden. Door de Dornmethode kan iedereen zijn benen op gelijke lengte houden.
Geverifieerd door MonsterInsights