Metamorfosemassage

Metamorfosemassage is een vriendelijke massage die toegepast wordt op de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd.

Langs deze zone vinden we ook de chakra’s. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam die heel veel invloed hebben op hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen. Door met de metamorfosemassage deze chakra’s te masseren gaan zij beter functioneren en worden ze weer met elkaar in evenwicht gebracht. Hierdoor gaat iemand zich mentaal sterker voelen, weet beter wat hij /zij zelf wil en durft hier ook voor uit te komen en ernaar te handelen.

Doordat tegelijkertijd de reflexzone van het zenuwstelsel op een dusdanig zachte en rustgevende manier behandel wordt, komt het hele lichaam in een diepe ontspanning terecht. Tijdens de massage zak je als het ware weg in een soort slaap/waakfase. Alsof je aan het ontwaken bent uit  je slaap, nog heel ver weg bent maar wel geluiden van buitenaf hoort zonder dat ze echt tot je doordringen. Zowel je lichaam als je hoofd komt volledig tot rust.

Deze massage is o.a. zeer geschikt voor mensen met overgangsklachten. De opvliegers en de stemmingswisselingen worden minder of verdwijnen geheel en je zult beter slapen.  Ook bij meisjes/vrouwen die veel last hebben van hun menstruatieperiode (hoofdpijn, buikpijn, stemmingswisselingen, algehele malaise), kunnen een aantal metamorfose massages veel verlichting geven. 

Een metamorfose massage helpt je om afscheid te nemen van overtuigingen die niet van jou zijn, maar die je in de loop van je leven eigen geworden zijn door wat je hebt meegemaakt of wat men je heeft wijs gemaakt. Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, zal je worden wie je eigenlijk diep van binnen al  bent. Metamorfose massage kan daarbij een hulpmiddel zijn.
Deze behandeling geeft verwerking en acceptatie, werkt pijnstillend en zorgt dat je sterker in je eigen kracht komt te staan.

Metamorfosemassage is uiterst geschikt voor mensen met stress, overspannenheid en/of een burn-out.


Verder kan een metamorfosemassage helpen bij:
Niet lekker in je vel zitten
Angsten, faalangst, paniek aanvallen, nachtmerries
Chronische vermoeidheid
Eenzaamheid en depressie
Geen keuze kunnen maken
Uitzichtloze situatie
Behoefte aan rust zonder praten
(kinderen met) slaapproblemen
Kinderen en volwassenen met autisme
Kinderen en volwassenen met ADHD
Onverwerkte trauma’s
Rouwverwerking
Palliatieve therapie

Het effect van de massage kan per persoon verschillend zijn. Extraverte en/of onrustige mensen kunnen er rustiger van worden en/of meer bij zichzelf komen. Terwijl introverte mensen meer naar buiten kunnen treden.
Ook wanneer er geen specifieke indicatie c.q. klacht is , is het heerlijk en ontspannend om de massage te ondergaan.

Geverifieerd door MonsterInsights