Voetreflexmassage de behandeling

Omdat ik je ga masseren van de knie tot aan je voet, is het handig om iets aan te trekken waarbij je je benen gemakkelijk bloot kunt maken tot aan de knieën.We beginnen (als het je 1e afspraak is) met een intake gesprek, om te bepalen wat jouw (hoofd)klacht is.
Tegelijkertijd krijg je een heerlijk warm voetenbadje om even te ontspannen.

Elke (volgende) behandeling begint met zo’n lekker voetenbadje. 
Daarna mag je op de massagetafel plaatsnemen en begint de massage met een warming-up. Hierbij kun je nog even lekker wegdromen.
Vervolgens ga ik met de daadwerkelijke voetreflex beginnen. Hierbij heb ik je hulp nodig. Het is van belang dat je steeds aangeeft welk  gevoel de drukpunten jou geven. Afhankelijk daarvan pas ik mijn behandeling aan. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur.

Afhankelijk van jouw klacht(en) duurt een sessie van behandelingen langer of korter. Hoe langer de klacht jou al parten speelt, hoe langer het duurt voor deze weer opgelost is. De ervaring leert dat de klachten het snelst verholpen worden als je de 1e 3 behandelingen opeenvolgend plant in opeenvolgende weken. Daarna kijken we hoe het met je gaat en wat de vervolgstappen eventueel zullen zijn.
Ben je een chronische patiënt, dan kun je ook chronisch behandelt worden met voetreflex, om de klachten te verzachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (allerlei verschillende soorten van) reuma, of welke andere chronische ziekte ook.


Geverifieerd door MonsterInsights