Ben jij het ook wel eens kwijt?

Van de week was ik op mijn werk – ik werk naast de voetreflextherapie ook nog in een verpleeghuis – en ik maakte daar het volgende mee.

Mevrouw A loopt achter haar rollator door de huiskamer. Zij spreekt mevrouw B aan en zegt: “ik ben mijn rollator kwijt. Heb jij hem gezien?” Mevrouw B antwoord ontkennend. Nee, zij had de rollator van mevrouw A niet gezien. Waarop mevrouw A zegt: “dan ga ik nog even verder zoeken”. En zij loopt verder. Mevrouw B loopt achter haar aan en zegt dat ze zal helpen zoeken. Zo lopen zij samen een rondje over de afdeling. Terug in de huiskamer spreekt mevrouw A mij aan en zegt: “zuster, ik ben mijn rollator kwijt, heb jij hem gezien?” Ik knik van ja. “Oh, echt? Waar dan?” is mevrouw A’s opgeluchte vraag. Ik wijs op haar rollator, terwijl zij mij nog steeds hoopvol aankijkt. Langzaam draait zij haar hoofd om, in de richting waarin mijn vinger wijst. Ze ziet haar rollator waar ze al die tijd achter gelopen heeft en schatert het uit.  

Heb jij dat ook wel eens, dat je iets zoekt waar je mee in je handen loopt, je bril die gewoon op je hoofd staat, of dat je naar de keuken loopt om iets te doen en als je daar bent, je jezelf afvraagt: wat doe ik hier ook al weer?

Soms zit je hoofd gewoon even te vol. Of je bent niet bewust bezig met dat wat je aan het doen bent. Dan krijg je dit soort situaties.

Wanneer  je hoofd te vol zit, kun je dit oplossen met een Access Bars behandeling. De Access Bars zijn 32 punten op je hoofd die corresponderen met verschillende energiebanen, waarin je gedachten, ideeen, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen gedurende je leven, die je belangrijk achtte. Zie de Bars als de harde schijf van je computer.  Bij een behandeling van de Bars worden bestanden en programma’s verwijderd die je niet meer nodig hebt. Zodat je er geen last meer van hebt. Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op de toekomst. De manier waarop je vroeger reageerde op situaties, hoeft heden ten dagen niet dezelfde oplossing te zijn voor een probleem.

Regelmatig krijg ik de volgende vragen en opmerkingen: “ja maar, vergeet ik dan geen dingen? “ “Raak ik dan geen dingen kwijt waar ik niet vanaf wil?” “Hoe weet ik dan wat ik los kan laten, kan wissen van mijn harde schijf?” “Dan moet ik  eerst even nadenken over wat ik dan los wil laten…..”

Wanneer je de computer opschoont, dan gooit het systeem dingen weg waar je niets meer aan hebt. Bestanden van achter de schermen die al verouderd zijn en niet meer gebruikt worden omdat je al eens een update hebt gedaan. Het systeem schuift alles weer een beetje op, zoals een boekenplank waar je een aantal boeken tussenuit hebt gehaald en de overgebleven exemplaren weer netjes op een rij zet. Nou, zo werkt het bij de Acces Bars ook. Er wordt niets uit je geheugen gewist. Alleen die oude ongebruikte bestanden. Waardoor er weer ruimte ontstaat voor nieuwe updates.

Mensen die een Acces Bars behandeling ondergaan hebben, merken dat ze minder last hebben van o.a. stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, vermoeidheid, migraine. Ze merken dat ze wat relaxter zijn geworden. Dit zijn vaak subtiele dingen, waarvan je achteraf denkt: ‘Goh, wat was ik lekker chill hierin….. normaal gesproken zou ik hierom boven op de kast zitten.’ Mensen krijgen vaak na een Access Bars inzichten over hoe ze iets aan moeten pakken, zaken waarvan ze al langere tijd niet weten hoe ze er mee om moeten gaan.

In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert het je leven op een positieve manier.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op. Wil je ervaren wat Acces Bars voor jou kan doen? Maak dan een afspraak voor een behandeling.

Geverifieerd door MonsterInsights