Hooikoorts

Jeukende ogen, een loopneus, niesbuien……hooikoorts!

Gelukkig zijn er veel manieren om iets aan hooikoorts te doen. Bij de drogist kun je pilletjes kopen en via de huisarts kun je eventueel aan zwaardere medicijnen komen. Het probleem daarvan is echter dat ze de bron niet bestrijden. Pillen, druppels en zalfjes zijn slechts behulpzaam ter bestrijding van de symptomen.

Hooikoorts komt voort uit een reactie van het lichaam op bepaalde pollen in de lucht. De klachten komen echter voort uit een overreactie van het afweersysteem, dat in allerijl de productie van een antistof op gang brengt. Die antistof zorgt voor klachten. Met voetreflexmassage kunnen we zorgen dat het afweersysteem minder heftig zal reageren of uiteindelijk weer normaal zal functioneren.

Klachten als niezen, hoofdpijn, snotteren en onuitstaanbare jeuk verdwijnen of verminderen sterk.

voetreflextherapie is maatwerk. Ieder lichaam is immers anders. De ene persoon kan na 1 à 2 behandelingen weer volledig klachtenvrij zijn, terwijl de ander misschien wel 8 tot 10 keer terug moet komen. Streven is om de klachten zo goed mogelijk te verhelpen en daarbij mag tijd eigenlijk geen rol spelen. Zodoende kunnen ook de kosten voor de behandeling van hooikoorts per situatie verschillen.

Geverifieerd door MonsterInsights