Houden jouw rusteloze benen je ’s nachts wakker of voelen jouw benen strak aan? Ik kan je helpen.

Lig je net lekker in je bed….begínt het weer! Je kunt je benen weer niet stil houden, ze tintelen of kriebelen, er zit een vervelend gevoel in. Je móét bewegen om dat vervelende gevoel even kwijt te raken. Het is lastig om rustig te blijven liggen. Zelfs als je slaapt schokken je benen soms. Hierdoor slaap je gewoon minder goed en ben je overdag moe of slaperig.
Vaak heb je het na een dag minder bewegen. Makkelijk gezegd om dan te adviseren dat je meer moet bewegen…… soms gaat dat gewoon niet door je werk ofzo.

Afbeeldingsresultaat voor onrustige benen


De klachten zijn vervelend, maar de aandoening kan op zich geen kwaad. 

De oorzaak van rusteloze benen is wat onduidelijk. Soms hangt het samen met minder werkende nieren, of met medicijnen (sommige middelen tegen depressies), (zwangere) vrouwen hebben er ook vaker last van dan mannen. En bij oudere mensen komt het vaker voor dan bij jonge mensen. Roken, alcohol, koffie (vooral ’s avonds), overgewicht, weinig bewegen – maar ook intensief sporten vlak voor het slapen gaan – maakt de aandoening mogelijk erger.

Waarschijnlijk ben je al bij de huisarts geweest en die zei dat er weinig aan te doen is. 
Medicijnen helpen nagenoeg niet en ze hebben soms vervelende bijwerkingen.
Dus: leer er maar mee leven……

Nou, écht niet!

Kom gewoon langs voor een sessie lymfedrainagebehandelingen.

De lymfeklieren zorgen voor de afvoer van grote afvalstoffen in ons lichaam. Schadelijke bacteriën worden aangevallen en vernietigd , daarna afgevoerd via de bloedbaan.
Door middel van lichte massage van bepaalde punten op de voet wordt de lymfestroom gestimuleerd. Hierdoor kan het lichaam ziektekiemen en afvalstoffen sneller afvoeren wat de gezondheid ten goede komt. Ook worden de nieren even behandeld waardoor alle afvalstoffen het lichaam weer beter kunnen verlaten. Hierdoor verdwijnt de jeuk en het gekriebel na een aantal behandelingen.

Omdat niet ieder mens hetzelfde is, kan ik niet van te voren aangeven hoeveel behandelingen je nodig hebt. Bij de één werkt het sneller dan bij de ander. Er kunnen 2-6 behandelingen nodig zijn. Maar voor je welzijn zal tijd en geld geen belemmering zijn, of wel?

Maak nu meteen een afspraak!

Deze therapie kan niet toegepast worden bij:
– acute infecties, trombose, TBC en hartfalen.

Een behandeling kost € 55,00 voor een uur

Geverifieerd door MonsterInsights