Ik wil het vandaag eens hebben over Access Bars.

Dit is een nog vrij onbekende, maar zeer effectieve behandelmethode voor stress vermindering, angst, depressie, slaap bevordering, voor ADHD en ADD, kinderen en studenten voor examens etc.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Tijdens een sessie lig je volledig aangekleed, ontspannen op je rug.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.
Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst.

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.
Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Een paar ervaringen van mensen die een Access Bars sessie ontvingen:

Het is minder vol in mijn hoofd.

Het is een sowieso al een mirakel dat ik een uur lang stil kan liggen op die tafel met mijn ADHD. En ik voel me heerlijk nu.

Ik ben veel relaxter! 

Door de Acces Bars behandeling ben ik veel rustiger geworden. Ik kreeg ook ineens inzichten in problemen waar ik al een tijdje mee liep, ik weet nu hoe ik daar mee om moet gaan.

Dingen waarvan ik vroeger meteen boven op de kast zat, dat héb ik niet meer! 
Ik kan veel beter relativeren

Het lijkt alsof de kast is opgeruimd in mijn hoofd.

Wat een heerlijk ontspannen sessie! Ik heb me in tijden niet zo relaxed gevoeld. 

Karin-Care geeft ook Acces Bars behandelingen!

Geverifieerd door MonsterInsights